И Бен Афлек с дело за тормоз след Уейнстайн! (Топ гримьорка го съди, че й посягал)

Гласувайте за статията

И Бен Афлек понесе своя дял от критики, след като стана ясно, че е посягал на актриси и гримьорки

Бен Афлек бе принуден публично да се извини на актрисата Хилари Бъртън. Актьорът преживя доста трудни моменти, след като колежката му го изтипоса публично, че й е пускал ръце и я тормозел по време на снимки. Тя обаче се оказа, че не е единствената жертва на звездата. Топ гримьорката Аннамари Трендер също го обвини, че й е посягал. И то по време на наградите „Златен глобус“.

„През 2014 година, докато уж се опитваше да ме побутне напред, ме притисна отзад и се опита да направи някои неща с пръстите си“, разказва Анмари. Тя доста детайлно описва неприятната ситуация, като настоява да получи извинение.

Колежката на актьора Хилари Бъртън също поиска извинение, след като призна, че актьорът й е посягал, докато снимали заедно. Афлек, който бе принуден да влезе в клиника за алкохолна зависимост й се извини публично. А сега ще трябва да направи същото и с гримьорката си.

Анамари Трендер не е единствената, която скочи срещу Афлек и неговите изцепки. Актьорът защити благодетеля си Харви Уейнстайн в обвиненията на колежките си, че ги е тормозел. Половината от тях му отговориха доста грубо, а Роуз Макгоуан го предупреди, че подобно поведение не е нито мъжествено, нито морално.

Сценаристката на ситкоми Джен Статски също се оплака от Афлек. „Аз също съм била обект на подобни действия от негова страна. Бях на парти и ми се случи същия инцидент — хвана ме отзад. Най-лошото е, че мои приятелки са имали същия горчив опит“, разкрива още актрисата.

Бен Афлек захапа топ гримьорка

Бен Афлек на съд, тормозел топ гримьорка

Обвиненията срещу Афлек идват само дни след като той публично се извини на Хилари Бъртън, че я е сграбчил за бюста през 2003 година. Аннамари също поиска извинение публично, а Статски настоя просто да спре да се отнася така с жените.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар