Истината! Спонсорите на Златка Райкова плащат на Джийзъса да й се прави на гадже (Нови снимки на двамата)

Истината! Спонсорите на Златка Райкова плащат на Джийзъса да й се прави на гадже (Нови снимки на двамата)
4 (80%) 1 vote

Спонсори на Русата Златка, които искат максимална дискретност за отношението им с нея плащат на бившия футболист, а сега светски шут, Благой Георгиев да се прави на гадже с известната миска

Това разкриха пред HotArena отлично информирани източници близки до него.

Спонсорите са оперирани от чувство за ревност, дори за тях е много по-добре в публичното пространство да се лансира версията, че Златка е новото гадже на Георгиев, за което той самият се похвали преди седмица.

Златка Райкова и Благой Георгиев

Снимка: ХотАрена

Сценарият се развива по план и Благо Позьора се старае за хонорара си. За уикенда той е завел Райкова отново в супер хитовия хотел Arte Spa & Park във Велинград, видя HotArena. Двамата се правят на влюбени, а Благо по цял ден се отдал на смучене и гълтане. На наргиле.

Преди седмица Георгиев и Райкова пак бяха заедно в същия хотел. Явно двойката добре си играе ролите и съвсем заслужено си заработва хонорарите – Златка със специфичните си умения, Благой – раздавайки го влюбен Ромео.

В светските среди упорито се говори, че единият от любовниците на Златка е женен с деца, а другият – много богат бизнесмен, който по всякакъв начин се пази от публичност. И срещите му със Златка се провеждат само в чужбина.

Снимка: ХотАрена

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар