Ирина Тенчева призна: Иван не е любовта на живота ми! (На кого се обясни?)

Гласувайте за статията

Ирина Тенчева направи изненадващо признание навръх Свети Валентин.

„Най-добрата майка и съпруга“ Ирина Тенчева не веднъж се е хвалила със семейната идилия и любовта, от която е обградена. Мнозина смятат, че го прави, само и само да дразни всички, които не я харесват. Но, все пак, всеки е свободен да говори и пише каквото си иска. А поредният пост на бившата тв водеща дойде по повод Деня на влюбените.

Докато повече се обясняват в любов на половинките си и им благодарят, че ги има, Ирина Тенчева даде да се разбере, че Иван не е единствената любов в живота й. Като духовно извисен човек, за какъвто се има, тя е способна да намира обич навсякъде около себе си. Тя сподели няколко снимки на малки неща, които явно я правят много по-щастлива от връзката й. Затова и ги изрежда, вместо просто да обобщи любовта с името Иван.

Ирина Тенчева описва любовта навръх Свети Валентин като бижуто, което дъщеря й й е подарила, защото я обича. Като първия любовен трепет на големия й син, който дори е подарил подарък на своето момиче. Като нетърпеливото очакване на втория рожден ден на Самуил. Освен това, любимата на Иван Христов е останала очарована от непознатата жена, подарил й лалета хей така, без повод.

Освен тези малки, но значими жестове, Ирини се трогва и от по-екзистенциални неща. Като например, че щом се събуди през нощта, усеща, че е на единственото място, на което иска да бъде. Тя се вдъхновява и от постигнатите мечти на своите приятели. Няма търпение и за срещата през септември с известния духовен водач Екхарт Толе, която й е подарък от Иван. И накрая заключва, че любовта е, когато очакваш, пише slava.bg.

Дали не намеква за очакване на още едно дете? Това ще разберем скоро. А сега Ирина Тенчева ни даде да разберем, че животът й принципно е пълен с любов, но не би бил завършен без Иван, дори и да не го признава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Ирина Тенчева призна: Иван не е любовта на живота ми! (На кого се обясни?)”

 1. Панко

  февр. 20. 2017

  Ирина е една гарга.

  Reply to this comment
 2. Таро

  февр. 20. 2017

  Тази Ирина е супер противна и отвратителна. Хайде разкарайте я от нета, че всеки повръща като я види. Флегматичните и движения са супет изнервящи.

  Reply to this comment

Добавете коментар