Диабет се маха само с билки!


loading...

Иван и Ирина сред най-скандалните родни двойки (Вижте останалите)

Гласувайте за статията

Иван и Ирина предизвикаха бурен скандал с връзката си

Иван и Ирина са сред най-скандалните звездни двойки у нас

Иван и Ирина се оказаха на върха в класация за най-скандалните звездни двойки у нас. Съвсем очаквано, тъй като преди да се съберат, Иван е женен за приятелката и колежка на Ирина – Вихра, от която има дъщеря. Тенчева също има брак и две деца.

„Още преди години, когато я видях на един кастинг бях сигурен, че един ден ще бъдем заедно“, спомня си Христов. А Ирина добавя: „Щом се влюбихме, и двамата знаехме, че с браковете ни е приключено и няма как да бъдем само любовници“. След много скандали и кошмарни съдебни дела, днес двамата са щастливи с общия си син Самуил и другите си три деца.

Осеяна със скандали е и връзката на Радина Кърджилова и Деян Донков. Запознават се на представление на актьора, където Кърджилова не помни да е била особено впечатлена. В последствие намира телефонния му номер и започват бурна връзка.

Иван и Ирина са сред най-скандалните родни двойки

В полицията има няколко постъпили сигнала срещу Донков за побой над Радина. Това обаче не я спира да му се врече в любов и да му роди син на име Христо.

Ернестина Шинова и Андрей Слабаков също не могат да се похвалят със спокойни отношения. Двамата се запознават в гимназията, а се залюбват едва след това – във ВИТИЗ. Дълго време просто излизат в обща компания, докато Слабаков не дръпва красивата Ерна в една стая и не й излива чувствата си, пише Hotarena.net.

Връзката им обаче е осеяна от скандали. „Постоянно се карахме, бяхме все във война“, спомня си Шинова. Правят тайна сватба в малко село, където масата от гостите им били роми. В последствие се женят още няколко пъти…

Коментари чрез Facebook

коментара

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Иван и Ирина сред най-скандалните родни двойки (Вижте останалите)”

 1. сис

  февр. 15. 2017

  Иван и Ирина са много хубава двойка! Харесват ми
  особено Ирина ! Вихра да спре да злобее и да плюе, защото всички знаят , че пише от фалшиви профили!

  Reply to this comment
 2. Богдан

  февр. 17. 2017

  Скандал да, пародия да, много опозорени, затри съдби, мъка, лъжа, измама съжителстват с Ирина, а Иван е толкова лош и злобен, че зъбите му станаха на протези

  Reply to this comment
 3. Богдан

  февр. 17. 2017

  Скандал да, пародия да, много опозорени, затрити съдби, мъка, лъжа, измама, предателство съжителстват с Ирина, а Иван е толкова лош и злобен, че зъбите му станаха на протези. Слабакови истински сладури, Радина нежност и любов,

  Reply to this comment

Добавете коментар

vidatox