Иванка Тръмп търпяла невиждани обиди от съпругите на Доналд (Всичко за гаврите)

Гласувайте за статията

Иванка Тръмп имала кошмарно детство заради Марла Мейпълс

Иванка Тръмп имала кошмарно детство заради Марла Мейпълс. Съпругата на Доналд Тръмп вгорчила живота на тийнейджърката, когато родителите й се развеждали. Въпреки че Марла се извини на майка й, че е разбила брака й, Ивана и до днес не може да й прости, който е преживяла дъщеря й.

„Първо трябваше да понеса публичното унижение, тя да ми заяви, че спи със съпруга ми и той се развежда с мен. А след това тя трябваше да се изгаври с малкото ми момиченце“, възмущава се Ивана. „Веднъж Иванка дойде разплакана в училище и ми каза, че вече не била Иванка Тръмп, защото баща й си имал друга жена. Преживя много тежко развода ни“, спомня си бизнесдамата.

Ивана разказва, че Марла се е държала изключително студено с децата й. „За тях разводът беше много труден. Обожавам децата си, а тя ги срина. Сърцето ми се разби, когато Иванка се прибра разплакана от училище, а малкия Ерик ме попита: Мамо, вярно ли е, че татко е избягал от нас“, коментира Ивана.

Самата Иванка Тръмп не е коментирала отношенията си с Марла Мейпълс. „Ние не общуваме. Никога“, лаконична е тя. Дъщерята на президента обаче се грижи безкрайно за сестра си Тифани. Тя е моята малка сестричка. Винаги ще бъда до нея и ще я пазя. Още от както е бебе го правя“, казва още тя.

Иванка Тръмп не пази топли чувства към мащехата си

Иванка Тръмп не пази топли чувства към мащехата си

Що се отнася до Мелания Тръмп, първата дама отдавна е разбрала, че не може да се мери с Иванка. „Тя е Тръмп по кръв. И нито Марла, нито Мелания вече могат да застанат между нея и баща й“, казва още Ивана. И въпреки че между първата дама и заварената й дъщеря не съществува особено приятелство, пред обществото те са учтиви една към друга. А Мелания отдавна се е научила да не стои между Доналд и дъщеря му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар