Защо жените избират Сливенска перла пред другите ракии?

Гласувайте за статията

Българинът-традиционалист е убеден, че ракията не е женска напитка.

Няколко глътки са позволени по-скоро с медицинска цел, но така ли е наистина сега?

Жените избират Сливенска перла

Лечков препоръчва на жените Сливенска перла

Променените времена променят и предпочитанията на дамите. Да докоснеш тънка чаша с великолепна напитка, която пази аромата на есента и топлината на лятото – как да устоиш! Не е и необходимо; модерната българка потвърждава, че нейният избор, особено в студените зимни дни, е Сливенска перла!

Сливенска перла е предпочитаната ракия на българката, сочи проучване на сайта ракиябг.com. Българката намира тази напитка за сигурна, опазена от “магиите” на химията. Тя я поднася на гости и близки по празнични поводи и е убедена, че това е питието, което дава “начална скорост” на добронамерените приятелски раздумки.

Има няколко причини сред всички български продукти жените да предпочитат именно тази ракия, за да подредят до най-малка подробност фамилната трапеза. Сливенска перла е чист продукт, вкусът и ароматът на качествената българска ракия не са заслуга на добавки, а идват естествено от хубавото грозде.

Сливенска перла не е единствено почерпката, с която българката ще зачете гостите си. Бутилка слънчев кехлибар ще приготви тя за всеки важен повод в семейството: от раждането на дете – през сватби, успешно дипломиране, изпращане на далечен път на близък човек – или посрещане. Глътки от ракията Сливенска перла стоплят думите при всеки повод в семейството. С нея се чувствам сигурна; Знам, че няма да се посрамя пред гостите си; Харесвам вкуса и аромата й – ето някои от квалификациите на анкетираните от ракиябг.com. Това е и обяснението на въпроса – защо българката предпочита Сливенска перла.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Защо жените избират Сливенска перла пред другите ракии?”

  1. Иван Ангелов

    ян. 07. 2013

    Няма смисъл да пробвате всички ракии на пазара, за да откриете коя е най-добрата. Без съмнение – Сливенска перла! Става за почерпка с приятели, за подарък, за нещо българско, с което изпращате близък човек на дълъг път. Може да сте сигурни, че тук грешка не може да има. Истинска гроздова ракия! Великолепно качество!

    Reply to this comment

Добавете коментар