Жени Калканджиева втрещи с наедряло коремче (Бременна ли е миската или просто напълняла? – Снимки)

Гласувайте за статията

Жени Калканджива крие наедряло коремче, миската или е бременна или е надебеляла

Жени Калканджиева още с влизането си в Къщата на Големия брат се появи със стилен тоалет. Но под черната й блуза се видяха очертанията на набъбналото й коремче. Което умело бе прикрила с широката в областта на талията дреха.

Зрителите на риалити формата се втрещиха от неузнаваемата визия на шестата по красота в света и заподозряха, че може да е бременна.

Снимка: kliuki.net

Малко по-късно когато се наложи миската да влезе в ролята на научен сътрудник се видя, че бялата манта, която трябваше да облече за мисията едва я хваща в областта на корема. Очевидно й бе тясна и стомахчето й лъсна.

Снимка: kliuki.net

Според повечето фенове на предаването Жени едва ли ще влезе в предаването бременна. А й по-късно когато Калканджиева се разхождаше с чаша алкохол в ръка се потвърди, тя просто е напълняла. Като една отговорна майка тя не би навредила на нероденото си дете с високоградусова напитка или пък с вино. Макар миската да е споделяла, че не е заклет трезвеник.

Снимка: kliuki.net

Явно в последно време Калканджиева е качила няколко допълнителни килограма.  Които най-много си личат в талията. Тя със сигурност не е фен на здравословния и спортен начин на живот. И вследствие на възрастта е започнала да се ошишква.

Феновете се тревожат за своята любимка, че ако продължи с такава скорост да качва тегло няма да остане и помен от жената, която преди години с красотата си успя да впечатли целия свят.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар