Жаси от „Сделка или не“ живее като царица с богаташа Ариф Маджид (Вижте как я глези – Снимки)

Жаси от „Сделка или не“ живее като царица с богаташа Ариф Маджид (Вижте как я глези – Снимки)
1 (20%) 1 vote

Жаси от „Сделка или не“ удари джакпота с милионера-сириец Ариф

Жаси от „Сделка или не“ живее като истинска принцеса с богаташа

Жаси от „Сделка или не“ удари джакпота с брака си. Бившата асистентка на Румен Луканов от култовото шоу успя да омае сириеца Ариф Маджид, син на Зеки Маджид. Последният е собственикът на фирмата, която държи правата за KFC, веригата в предлагането и приготвянето на риба „Nordsee“ и „Дънкин Донътс“.

Двамата се ожениха на частна церемония във ВИП-клуба „The Residence“ в центъра на София, до който достъп имат само от милионери нагоре. Както подобава, празненството е било изключително луксозно и на него са присъствали само избрани. И с това щедростта на Ариф изобщо не се изчерпва.

Жаси от "Сделка или не"Той се старае да глези по всички възможни начини Жаси, която само за две години му роди три деца. И изобщо не й личи, предвид стегнатото й тяло и плочки на корема.

Миналия месец Жасмина и Ариф са пътували до Малдиви на романтична почивка в петзвездния ризорт „Анантара“. Преди това Маджид завел бившата тв звезда и до Залцбург. На моста на влюбените над река Залцах влюбените „заключили любовта си“. Традицията е двойките да изписват имената си върху катинарчета и да ги заключват по стените на моста, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Жаси от „Сделка или не“ живее като царица с богаташа Ариф Маджид (Вижте как я глези – Снимки)”

  1. Изаура

    авг. 22. 2017

    Тя си знае дали е принцеса, разни снимки- мимки нищо не значат. Ние леко се съмняваме, даже не и леко;)

    Reply to this comment

Добавете коментар