Ето го палата на Анелия (Много снимки + колко струва двореца й в Бояна)

Ето го палата на Анелия (Много снимки + колко струва двореца й в Бояна)
3 (60%) 1 vote

Анелия се хвали с дом — мечта в Бояна

Фолк певицата Анелия се хвали с истински дом — мечта. Изпълнителката строи къщата си в Бояна цели десет години, но накрая вдигна истински палат. От няколко месеца фолк сензацията най-накрая се премести в новия си дом. И няма две мнения — той напълно й подхожда, а тя изглежда прекрасно в него.

От години се носят легенди за просторното жилище на изпълнителката, заради което тя обикаляше нонстоп по участия. Докато колежките й обикаляха света по круизи и ваканции, Анелия снимаше клип след клип, обикаляше по участия из страната, само и само да спечели достатъчно, за да вдигне къщата си.

Легенди се носят за стойността на имота, който към днешна дата се оценява на минимум 5 милиона лева. Малцина обаче знаят, че Анелия сама е изкарала парите за него, при това с наистина къртовски труд.

Самата фолк звезда не крие, че й е струвало страшно много лишения, за да постигне заветната мечта да има свой дом. Заедно с дъщеря си Ивон тя обитаваше просторен апартамент в центъра на София, но в крайна сметка реши, че иска къща.

Модерният й дом вече е завършен, а от няколко седмици тя живее в него. И въпреки че все още й предстоят някои довършителни дейности, от лятото насам Анелия си пуска снимки от слънчевия дом на просторната си резиденция.

Елегантната къща е на два етажа, с огромен двор. В него има място за почивка, модерен плувен басейн, както и много зелени площи, където да тичат домашните й любимци. Просторна тераса води към градината, а певицата дори си е осигурила отделен етаж за гостите си. Вътре, къщата й е с високи тавани и големи отворени площи.

Анелия се хвали с дом за милиони в Бояна

Анелия се хвали с дом за милиони в Бояна

Няма съмнение, че фолк звездата е залага на модернистичния стил, избягвайки да затрупва дома си с излишни вещи. Все пак, тук място намират екзотични статуетки от пътуванията й, огромен телевизор и стилна библиотека.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Ето го палата на Анелия (Много снимки + колко струва двореца й в Бояна)”

  1. миндил

    Ное. 13. 2017

    Каквото и да си купиш ,по -хубава от това,което си няма да станеш!В лицето от километри си личи,че се занимаваш с поп фолк .Сиреч разбираш ли колко е долно да се занимаваш с чалга и да приличаш на амортизирана проститутка в лицето ,с устни като на полов орган и изпилен нос като на пинчер.Скапана грозотия ,при това дърта!

    Reply to this comment

Добавете коментар