Есмер Омерова сияе до новата си любов (Новият й се грижи като роден баща за Елай)

Есмер Омерова сияе до новата си любов (Новият й се грижи като роден баща за Елай)
5 (100%) 1 vote

Есмер Омерова сияе до новия си

Есмер Омерова сияе до новата си любов. Изпълнителката е на седмото небе от щастие и се радва от сърце на възможностите, които той й предоставя. Есмер признава, че за първи път се чувства толкова обичана и щастлива. А най-хубавото за нея е, че новият й мъж не й изневерява, а освен това се грижи и за сина й Елай, като роден баща, пише HotArena.net.

Докато Благой и Златка разиграват циркове във „ВИП Брадър“, Есмер се радва на семейна идилия с малкото си семейство. Танцьорката е щастлива, че синът й расте обгрижван и щастлив, в компанията на новия мъж в живота й.

Както е известно, преди малко повече от половин година тя и Благой Георгиев се разделиха. Още миналата година Есмер намекна, че отношения й с футболиста са сложни, но сега разкри колко е сериозна ситуацията помежду им. Двамата постоянно се караха, а самият той призна, че тя е с твърде свадлив характер. По-късно стана ясно, че всъщност Есмер не е свадлива, а просто футболистът не може да спре да поглежда към други жени.

Най-накрая обаче и той си намери майстора в лицето на Златка Райкова. В момента двамата изживяват бурна любовна история, която имат нужда да покажат пред очите на всички. Моделката твърди, че е лудо влюбена в спортиста, а той подивява при всеки намек за буйното й минало. В крайна сметка, ако излязат като двойка и след шоуто, ще бъде истинско чудо, твърдят зрители.

Есмер Омерова лудо влюбена в новия си сн. Инстаграм

Есмер Омерова лудо влюбена в новия си сн. Инстаграм

Междувременно Есмер цъфти до новия си мъж и се чувства наистина невероятно щастлива. Танцьорката не крие, че е лудо влюбена и дори се е сгодила. Дали това ще бъде голямата й любов или приказката й ще има тъжен край, предстои да видим. Но е факт, че новият й мъж обича не само нея, но и любимият й Елай.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар