Енджи Касабие кълне Мегз във ВИП Брадър (+ Докъде стигна Цуни в отмъщението си)

Гласувайте за статията

Енджи Касабие сипе клетви върху Мегз, Цуни й реже дрехите

Енджи Касабие изсипа куп клетви върху Мегз. „Господ да те накаже!“, „Да изпиташ поне 10 пъти по-силно болките, които аз търпя в момента“, „Да те порази Божия гняв“, не спираше да я кълне диетоложката.

Красавицата побесня заради истериите на Мегз и тормоза, на който подлага всички съквартиранти. А Цуни беше решил да й нареже дрехите, само и само да я засегне, както пострадаха останалите.

Мегз, която се явява и рекламно лице на марката си облекла, реши, че трябва винаги и на всяка цена да носи своите дрехи в шоуто. До тук добре, но дизайнерката реши, че бизнесът й е по-важен от това, че два дни трябва да ходи с монашеско облекло.

В последствие съквартирантите останаха без вода, електричество и храна. И докато на модната шефка не й пукаше, то останалите пощуряха. И въпреки че се бяха примирили с капризите на водещата, в следващия момент тя реши, че все пак ще си облече работните гащеризони. Това извади от равновесие Цуни и Енджи Касабие, които скочиха срещу нея.

„Ти си подла лицемерка!“, избухна Енджи Касабие. „Заслужаваш хиляди мъчения заради всички болки, които ми причини“, „Твоите номера край нямат“, побесня още диетоложката.

Часове по-късно, докато Мегз на сутрешния си бизнес разговор, Цуни буквално откачи от истерия. Бизнесменът взе нож и реши да й нареже дрехите — нещо, което силно ще я засегне. Действията му обаче можеха да се изтълкуват и като насилие от Мегз, което накара Златков и Ваня Щерева да скочат срещу него.

Енджи Касабие сипе люти клетви във ВИП Брадър

Енджи Касабие сипе люти клетви във ВИП Брадър

В крайна сметка, групата реши, че е най-безопасно да игнорира дизайнерката и да не се занимава с нея. В резултат на всичко това се стигна до временно замразяване на изблиците на насилие. Участниците обаче стигнаха до абсолютни крайности. И то до такава степен, че Алфредо Торес направо се опита да избяга от тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар