Енджи Касабие бременна не с едно, а с две бебета (Вижте от какъв пол са близнаците)

Енджи Касабие бременна не с едно, а с две бебета (Вижте от какъв пол са близнаците)
3 (60%) 1 vote

Енджи Касабие ще има близнаци, красивата диетоложка разкри пола на бебета си

Енджи Касабие и половинката й „Мистър Ливан” ще са щастливи родители на  две бебенца. В налото на следващото лято ще им се родят две прекрасни момиченца.

Хубавата ливанка, която се прочу като дитоложка на звездите забременяла с отрочетата си около дните на приказната си сватба. Тя мина пред олтара с Рабия ел Зейн в края на септември миналата година.

Енджи Касабие и Рабия

Щастливите младоженци

По време на своята двудневна сватба по техните обичаи Енджи е забременяла с близнаците. Като по късно на прегледа с видеозона се установило, че ще са момиченца.

Касабие сама оповести чудесната новина за момичетата. Които очакват с голямо нетърпение с Рабия. Според поверията жена, която близни се смята за целуната от съдбата и благословена, признава щастливата бъдеща майка.

Енджи споделя, че си е наумила да роди в София. В една от частните клиники. Щяла да се радва децата й да са с българско гражданство, доверява пред списание „LOVEstyle“ Касабие, предават от електронното издание  hotnews.bg.

В момента звездното семейство се намира в Ливан. Където двамата младоженци се занимават с довършване на обзавеждането на новия си апартамент.

Домът Енджи получи като дар от своя съпруг за сватбата им. Според местните традиции задачата да подсигурят покрив за младото семейство имат свекъра и свекървата. Освен скъпоценните бижута и другите подаръци за снахата семейното гнездо за булката и младоженецът бил приоритет за родителите от мъжка страна.

Енджи и Рабия вече приготвят и детската стая за бъдещите им момиченца. Които несъмнено ще станат красавици като мама и татко.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар