Емилия призна за раздялата с Коко (Певицата се изнесе от дома им)

Гласувайте за статията

Емилия се издаде, че вече не живее с Коко Динев

Емилия и Коко Динев са сложили край на връзката си

Емилия призна за раздялата с Коко Динев! Певицата неволно потвърди, че вече не е заедно с бизнесмена, както упорито се говори от доста време насам.

Самата тя, без да иска, издаде, че адресът й май вече не е в Сандански, където години наред живееше заедно с бащата на децата си. Русокосата звезда на „Пайнер” преди няколко дни публикува фотос малко след 9 часа сутринта, на който се вижда, че излиза от фитнеса. Тя сама се похвали, че току-що е приключила редовната си тренировка, а на феновете направи впечатление, че паркингът е като на един от софийските молове.

ЕмилияПриятелите й не са чували за фитнес зала в Сандански, която да разполага със собствен закрит паркинг, а и хората в града рядко се возят в коли от класа на тези на снимката. За сметка на това един от най-луксозните молове в южните квартали на столицата разполага и със закрит паркинг, и със скъпарски фитнес, който много отива на звездния ранг на Емилия. В него често могат да се водят скъпи коли като тези на снимката, чиито собственици не се притесняват да паркират на места за инвалиди.

Самата Емилия упорито отказва да уточни дали все още е с мъжа си Коко Динев. Тя не хвърли светлина по въпроса дори когато феновете решиха да й дадат кураж и я посъветваха да бъде мъжко момиче.

На рождения ден на сина им Иван миналата седмица певицата подчерта, че „цялото семейство” е организирало за него прекрасен празник. Но не е изключени двамата родителите да са се събрали само за конкретния повод с цел да зарадват момчето, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар