Емилия възпя Коко Динев в ново парче: Този мухльо ме предаде! (Вижте как го нареди)

Гласувайте за статията

Емилия изненадващо взе да го играе лошото момиче!

Преди дни Емилия пусна неочакван дует с колежката си Емануела. Парчето се казва „Все ми е едно“. Още от първото слушане става ясно, че двете певици са излели цялата си злоба към своите бивши в тази песен. По примера на красавицата с изумрудените очи, миловидната Еми също е минала в отбора на лошите момичета!

Емилия винаги досега е пеела или за любов, или за луди купони. Почитателка предимно на нежните и лирични текстове, сега тя много е харесала доста по-грубите рими. Няма спор, че сътресенията в личния й живот са се превърнали в основно вдъхновение за изненадващото парче. И за всички е ясно, че думите са „поздрав“ за Коко Динев.

„Ти чули няк’ва нова в града, много гадна кучка била. Всичко имала не й жал, откакто някъв мухльо я предал. Пешката с която игра, тебе шах те прави сега. Чувам мат се правиш и сам, давай, продължавай“, припява си Емилия със завидно самочувствие и доста променена визия. Тя отново залага на прословутия прилепнал гащеризон, с който се появи месец след раждането.

Но сега фигурата й определено не е за критика, а за похвала. Изпълнителката отслабна драстично и вече залага на много по-секси визия. Ясно е, че просто иска да накара Коко да беснее, че я е загубил. А определението „мухльо“ показва не просто презрение към Динев, пише hotarena.net.

Емилия иска да накара Коко да го боли, но дали ще успее?!

Емилия иска да накара Коко да го боли, но дали ще успее?!

Емилия явно се опитва да убеди всички, и най-вече себе си, че е успяла да преглътне унижението и да продължи напред. Но истината е, че тя още тъжи за разбитото си семейство и факта, че остана самотна майка на две деца. А дали на Коко му пука как го нарича бившата му, отговорете си сами!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар