Емануела разби брака на Елвиса (Милионерът заряза съпругата си заради нея)

Гласувайте за статията

Новата тръпка на Емануела е Мартин Николов-Елвиса, певицата съсипа брака на милионера-плейбой

Последното завоевание на Емануела е милионерският наследник Мартин Николов – Елвиса. Който е виден столичен плейбой.

Богаташът обаче бил семеен. Имал съпруга и малка дъщеря. Но заради любовната си афера с най-сексапилната певица на „Пайнер” той се развежда със семейната си половинка Гергана.

Момиченцето на Елвиса е само на 9 годинки. Затова заедно с майка си ще останат да живеят в семейното жилище въпреки развода.

Майка на Мартин е известната нотариус Мариета Николова. Синът й работел като помощник нотариус в нотариалната й кантора, предават от електронното издание blife.bg, позовавайки се на информация от вестник „Уикенд“. Родителката и нейния съпруг били шокирани от случващото се в живота на сина им.

Но какво да се прави за момента били безсилни срещу пламналата любов между Мартин и ослепителната чалгаджийка. Която за нула време му влязла под кожата и му завъртяла главата. Оставало им да се надяват страстта им да премине с времето. И нещата да се нормализират.

Преди няколко месеца зеленооката Емануела скъса с друг свой любовник – Слави Добрев Транспорта. Който за малко не се раздели с половинката си заради певицата. Всички си спомнят с какъв скандал пайнерката скъса с бащата на второто си дете наследника на друга богаташка фамилия Димитър Динев младши.

Такава си е Емануела красива и провокативна. Влюбва се бързо, но и бързо разлюбва, разкриват нейни близки и познати. Не цепи басма на никого.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар