Емануела попиля Цуни във ВИП Брадър: Пускаше слухове, че спи с мен и Преслава (Как й отговори той?)

Гласувайте за статията

Емануела попиля Цуни във ВИП Брадър, той й отвърна при Гала

Емануела попиля Цуни във ВИП Брадър с разкрития как е пускал слухове за нея, Преслава и други техни колежки. „Пускаше разни историйки, че спи с мен, спи с Преслава, с всички от нашата компания. Беше ни добър приятел, но започна да се държи зле, да плете интриги и накрая го отсвирихме“, споделя още изпълнителката.

Фолк звездата признава също така, че това е и причината да го държат на разстояние. „Просто в един момент се оказа, че едва ли не спи с цялата ни компания момичета. Чудеше се как да се направи на известен“, споделя още тя.

Бизнесменът й отговори тази сутрин в шоуто на Гала, като заяви, че няма нищо подобно. „Емануела ми беше приятелка, но явно нещо се е настроила срещу мен. Нека ми се обади, да се изясним“, каза той. Цуни отрече да е плетял интриги, или да си е лягал с Преслава, а тя да го е отрязала. „Какво разминаване, какъв Дубай? Пътуването беше организирано от други хора, той просто се присламчи, аз не успях да отида. По-късно се разбра, че се е опитвал да се натиска на Преслава. Защо не признае, че го отряза като кисела краставица, вместо да пуска интриги, че са се разминавали“, твърди още фолк звездата.

Самият Цуни заяви, че никога не е имал интимни отношения с певицата и намира за смешно твърдението, че си е лягал с нея. „Не е имало връзки, нищо не е ставало между мен и Преслава“, добави още той.

Емануела попиля Цуни във ВИП Брадър

Емануела попиля Цуни във ВИП Брадър

Бизнесменът забърка още един куп интриги в предаването. Той заяви, че разполага с компромат за Мегз, а също и за Алекс Богданска. „Заради Дани премълчах. Виждали сме, давала ми е номера си, флиртувала е. После замина за Гърция и разбрах, че си има гадже там“, заяви той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар