Емануела отвърна на новата на Динев: Тя го накара да се откаже от сина ни! (Вижте защо я заплаши със съд)

Гласувайте за статията

Емануела унижи жестоко новата на Димитър Динев

Емануела заплаши Дарина със съд, ако продължи да се занимава с нея

Емануела отвърна на новата на Митко Динев! Певицата не издържа и нареди Дарина Аврамова, която я обвини, че нарочно разпространява клевети за нея.

Фолкпевицата се изгаври със сегашната любовница на бащата на втория й син. В емоционален пост тя обясни, че въпросната Дарина била нейна „приятелка”, която Емануела дори завела на екскурзия. Изпълнителката даже й издействала да се снима в неин клип, но Дари я предала и се намърдала в леглото на Митко Динев-бащата на втория й син. Нейни почитатели дори пуснаха снимка на фаталната жена, която изглежда меко казано „плащеша”. „Не я искаха, но аз помолих режисьора да я снима. Направи добро, изяж лайно”, коментира хитовата изпълнителката.

Тя заплаши със съд бившата си приятелка, която обвини още във взимане на забранени вещества.

Емануела „Имаме различни животи, аз своя – той неговия, с коя жена се вижда не е моя работа, друг е въпроса дали тя на всяка цена иска да бъде известна и факт е също, че докато беше моя придворна тя убеди Митко да се откаже от родителските права над сина ни, за което я заведохме на почивка в Рим! Пожелавам само щастие на таткото на сина ми, да намери себе си и да не търсят контакти медийно с мен, имам прекалено много работа със синовете си, кариерата ми и прекрасния мъж до мен, който не се задоволява с бледи копия и не ме е заплашвал никога, че ще спи с всичките ми приближени! Гроздето е кисело когато е високо!

Към въпросната „Дари“ аз пуснах жалба, да не доближава сина ми, тъй като употребява вещества забранени от закона, но ако това за някой е нормално, Ок! Бъдете щастливи, и не се занимавайте с живота на другите хора, които са щастливи! И моля, спрете да ме свързвате с бившия ми приятел и жените му, ако мнението на хората за вас е лошо и знаят всичко за живота ви, то определено не е моя заслугата или може би съм виновна и за Втората Световна Война! Разбира се, за всичко имам неопровержими доказателства, за да си позволя да коментирам!“, написа Емануела във Фейсбук. Дарина Аврамова

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Емануела отвърна на новата на Динев: Тя го накара да се откаже от сина ни! (Вижте защо я заплаши със съд)”

  1. СТЕНЛИ

    ян. 09. 2018

    Аман от поръчкови статии.

    Reply to this comment

Добавете коментар