Елена Петрова нападна Емануела: Червя се от такива като нея! (Вижте как я захапа)

Елена Петрова нападна Емануела: Червя се от такива като нея! (Вижте как я захапа)
5 (100%) 1 vote

Елена Петрова не скри възмущението си от поведението на Емануела

Елена Петрова застана срещу простотията, която представлявала певицата

Елена Петрова нападна Емануела. Актрисата не скри възмущението си от поведението на певицата, като го определи като доста пошло.

„Гледам и се червя на какви хора позволихме да се сдобият със слава…“ С тези думи актрисата Елена Петрова застана срещу участието на фолк певицата Емануела при Гала в „На кафе“.

Там изпълнителката обясняваше надълго и нашироко за отношенията в семейството на мъжа, от когото има дете, и фактът, че е сама, защото той не се грижи за нея. Именно това се видя твърде просташко на звездата от „Стъклен дом“ и тя не скри мнението си.

За актрисата нещата в живота, които правим, стават част от самите нас. Ето затова според нея младите трябва да се сравняват с истински преуспелите, за да постигнат и те самите успех.

Според Елена след това животът на всеки ще потръгне в положителна посока, защото талантът „кипи“ в необходимата му среда. А не в псевдокултурата на чалгата, чийто представител е и Емануела, пише slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Елена Петрова нападна Емануела: Червя се от такива като нея! (Вижте как я захапа)”

  1. Гинка Ангелова

    февр. 15. 2017

    Елена Петрова трябва да се черви от своите си пикантни истории,да не мисли за другите ,как може да говори за някой ,като с нищо кой знае какво не се различава.

    Reply to this comment

Добавете коментар