Ексклузивно! Цветан Василев и слугите му стоят зад протеста срещу Борисов на 16 септември (СНИМКА)

Гласувайте за статията

Разследваният за фалита на КТБ банкер Цветан Василев повика слугата си от ГД „Боец“ Георги Георгиев, за да го инструктира как точно да проведе „протеста“ на 16 септември.

Именно Георгиев е моторът на подмолните действия, разкриха два независими един от друг източници на БЛИЦ.

Активността му се забелязва и в социалните мрежи, където той провокира с различни фалшиви твърдения и призовава за масов сбор срещу правителството. Всъщност всичко е добре подготвено и дирижирано от банкера в изгнание Цветан Василев. Съмнения за това се появиха, откакто в Мрежата започна да циркулира интересен кадър.

На снимката, до банкера Василев се намира лидерът на организацията „Боец“ Георги Георгиев. Според запознати, на срещата видинчанинът Георгиев е уговарял с Василев стратегия и финансиране на протестни акции срещу управляващите, които се организират в момента в социалните мрежи.

В последния си напън да се изкара света вода ненапита и жертва, съсипателят на КТБ Цветан Василев свири команда Сбор на всички негови присъдружни клакьори, говорители на тезите му, медийни анализатори, платени телевизионни водещи и улични протестъри, захранвани вече толкова години от бездънния чувал на опосканата банка. Неговият слуга от задкулисието Георги Георгиев изпълнява добре поверените му задачи.

Георги Георгиев е известен във Видин основно с това, че отдавна търси място в политиката, при това без особени претенции към коя партия ще успее да се прилепи. На местните избори през септември 2015 г. е на 35-о място в листата с кандидати за общински съветници във Видин на местната коалиция „Единни за промяна“, която издига за кандидат-кмет бизнес-дамата Росица Кирова.

На президентските избори през 2016 г. Георгиев вече е упълномощен представител във Видин на кандидата за президент Татяна Дончева Георгиев дори не е отричал, че на въпросната среща е получавал инструкции как и срещу кого да организира активни мероприятия.

Източник: blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Ексклузивно! Цветан Василев и слугите му стоят зад протеста срещу Борисов на 16 септември (СНИМКА)”

 1. Вики

  сеп. 13. 2018

  Цецо бандита само такива ще ги надроби…

  Reply to this comment
 2. Асен

  сеп. 13. 2018

  Василев го чака мега дело, да си идва и да връща милиардите, че няма всички да му плащаме кражбите.

  Reply to this comment
 3. Portokal4o

  сеп. 17. 2018

  Дрън, дрън! Има ли още балъци, които смятат, че само Василев е крал? Голямото захлебване е било след фойерверките! Ама дебилите блеят ли, блеят…

  Reply to this comment

Добавете коментар