Ексклузивно! Демир Доган и бременната Памела вдигат сватба! (Фото от годежа им)

Ексклузивно! Демир Доган и бременната Памела вдигат сватба! (Фото от годежа им)
1 (20%) 1 vote

Демир Доган и бременната Памела се сгодиха, в сараите ще има сватба и бебе

Демир Доган, най-желаният ерген е предложил брак на бременната Памела. Девойката, с която ще мине пред олтара е дъщерята на Николай Жейнов. Който е футболен мениджър.

Както вече писахме преди дни красавицата е бременна от сина на Ахмед Доган. А ето, че дойде и радостната вест, че двамата са се сгодили.

Демир Доган с годеницата си бременната Памела      Снимка: hotarena.net

От няколко седмици двойката е на почивка в Гърция. Доган-младши е наел яхта. С която влюбените обикалят най-екзотичните кътчета на морето. Препичат се на борда на луксозното морско возило и се радват на самотата си и на красивата морска природа.

Памела Жейнова Снимка: hotarena.net

Влюбените обаче не са на борда на яхтата на Ахмед Доган „Агата”, която е 40 метра дълга и Сокола е броил за нея 66 млн. долара. Младият татко предпочел да наеме доста по-скромен плавателен съд. Но пък да е оборудван с всичко необходимо за да прекарат комфортно и приятно с Памела.

Докато Памела се печала и събирала слънчеви лъчи Демир Доган се занимавал с любимото си хоби да лови риба с харпун. Той обичал да приготвя вечеря на любимата си. Бил майстор на барбекюто и печал пържоли на яхтата.

Демир Доган лови риба с харпун Снимка: hotarena.net

Когато им умръзне да се хранят на кораба слизали на брега и похапвали морски деликатеси в някое романтично ресторантче на красивия морски бряг, предават от електронното издание за светки новини hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар