Доналд Тръмп с пореден гаф: Пуска ръце на Бриджит Макрон в Париж!

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп пак се изложи, пуска ръце на Бриджит Макрон

Доналд Тръмп си е ценител на женската красота и дори не се опитва да го скрие. При срещата си с Еманюел Макрон и съпругата му Бриджит в Париж, той направо се опита да я прегърне и да й пусне ръце, оценявайки стройната й фигура.

За радост на избирателите Тръмп не пусна лаф от типа на „Ама ти си била страшно бабе!“, въпреки че изказването му пак беше крайно неуместно.

Докато Бриджит го поздравяваше и му подаде ръка. Той я задържа и я придърпа оглеждайки я оценяващо. „Имате страхотна фигура за възрастта си. Красива“, изтърси Тръмп на смутената дама. След което нескопосно се опита да я прегърне и да й пусне ръце отзад.

Бриджит се измъкна, но камерите заснеха неловкия момент. В същия момент Мелания Тръмп замазваше положението с топли прегръдки и целувки с президента.

Семейство Тръмп отдавна се превърнаха в най-колоритните обитатели на Белия дом, а Доналд Тръмп успешно прави шоу от всяко свое появяване. Последното обаче никак не се харесва на много от новите му колеги. Дори френския президент не сдържа раздразнението си, заради факта, че е опитал да пусне ръце на жена му.

Що се отнася до Мелания Тръмп, тя приема доста стоически мечешките изпълнения на мъжа си. Първата дама стриктно спазва протокола, внимава да не се види кога е ядосана на съпруга си и прави всичко, за да поддържа илюзията, че бракът им е перфектен.

Всеки миг, когато не прекарва времето си с Тръмп, тя е на посещения в детски болници, където общува с деца с увреждания. Себеотдаденото й отношение към малките пациенти буди възхита, но някои се питат дали не е и евтин пиар трик.

Доналд Тръмп втрещи с поредна издънка

Доналд Тръмп втрещи с поредна издънка

Други пък подмятат, че вероятно лична драма е накара Мелания така да се посвети на децата. При всички случаи обаче, Мелания се справя по-добре от Доналд Тръмп с ролята си в Белия дом.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар