Димитър Рачков на хапчета след раздялата с Мария (Актьорът в тежка депресия)

Гласувайте за статията

Димитър Рачков вехне и страда по любимата си, комикът на силни сънотворни след раздялата

Димитър Рачков е изпаднал в тежка депресия след раздялата си с Мария Игнатова. Комикът се е скрил на вилата си в Твърдица. Там лекува мъката си по фаталната красавица.

Краят на любовния роман като нищо ще съсипе вечно усмихнатия актьор, притесняват се от театралната гилдия. Рачков изглежда сякаш са му потънали гемиите. И май няма изгледи скоро да се измъкне от депресията, която го мори.

Отначало след като Мария напуснала общия им апартамент в Панчарево Митко Рачков приемал краха на връзката си по-лежерно. По това време бил ангажиран с риалити формата „Капките”. И нямал време да извади на показ колко е съкрушен, предават от retro.bg.

Дни след края на имитаторското шоу комикът се сринал за бързо. После настъпил и отпускарския сезон и съсипания бургазлия цяла седмица не излязъл от жилището си. Чуствал, че ще полудее без Мария.

Последната надежда на Митето, че поне с Игнатова ще останат приятели и ще запазят добрия тон били спукани като балон. На Мария не й пукало за него и го отрязала когато Рачков я потърсил по телефона. Даже му треснала слушалката, че е заета с „Х Фактор”.

Близките на актьора са сериозно загрижени за здравословното му състояние. Вечно усмихнатия мачо изведнъж загубил съня си. Посегнал към сънотворните. Но силните хапчета имат странични ефекти като главоболие, мускулни болки и ред други. Да не говорим, че през деня човек се чувства като парцал ако прекали с тях.

Единствената утеха за Митака бил сина му. С който често отскачали до морето. Хем да се разтушат на плажа и да видят майката на Рачков. Която да ги нагости за обяд или за вечеря.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Димитър Рачков на хапчета след раздялата с Мария (Актьорът в тежка депресия)”

  1. az

    авг. 04. 2017

    Toq puk kakvo se habi za taq grozna patica….

    Reply to this comment

Добавете коментар