Димитър Рачков с жестоко отмъщение към Мария Игнатова (Комикът я остави без работа и доходи)

Гласувайте за статията

Димитър Рачков е твърдо решен да съсипе Мария Игнатова заради предателството й

Димитър Рачков остави бившата си без работа и без доходи

Димитър Рачков е твърдо решен да отмъсти жестоко на Мария Игнатова заради изневярата й с Енчо Керязов. Комикът е категоричен, че никога няма да прости на блондинката предателството й. И тъй като това не му се струва достатъчно, се е заел да я срине и професионално.

Актьорът съвсем не на шега поставил ултиматум на приятели и продуценти „Или аз, или Мария!“, докладваха колеги на талантливия актьор.

По думите им водещият на „Господари на ефира“ все още не можел да преглътне нанесената му обида от палавата блондинка.

Димитър Рачков и Мария ИгнатоваОще лятото двамата обявиха раздялата си с официално съобщение до медиите, оправдавайки се с изхабените си взаимоотношения. Истината обаче се оказала съвсем различна. Затова сега Рачков решил да отмъсти на Игнатова, като я удари финансово, пише в. „Телеграф“. Железният ултиматум на скечаджията вече дава резултати, защото ангажиментите на чаровната блондинка рязко секнали.

Освен заплатите в телевизията водещите си докарват поне 10 бона от участия в корпоративни партита, рождени дни и сватби. Друго перо в доходите на Игнатова са участията й в скечовете на „Господарите“ или за рекламни клипове, но двамата били предпочитани в комплект.

Запознати разкриват, че семейната драма вече се е принесла и върху сериала „ Полицаите от края на града“. Заради враждата между екс двойката се оказало, че няма как да снимат в един ден Рачков, в друг Игнатова и затова бързо й намерили заместничка. Не е ясно дали кадрите снимани дотук с нея, ще бъдат изтрити, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Димитър Рачков с жестоко отмъщение към Мария Игнатова (Комикът я остави без работа и доходи)”

  1. валя

    февр. 09. 2018

    Очевидно хората не могат да го изтърпят дори и когато имат интерес, но ето че нова ни го причинява всяка вечер

    Reply to this comment

Добавете коментар