Джулия Робъртс се ошишка – актрисата качи 20 кг (Потрес фото)

Гласувайте за статията

Джулия Робъртс е неузнаваема, напълняла е с 20 кг

Джулия Робъртс се ошишка, фенове се съмняват, че е бременна

Джулия Робъртс се ошишка до неузнаваемост. Красивата актриса е буквално неразпознаваема след като качи цели 20 килограма към по принцип фината си фигура. Бдителни папараци успяха да изловят звездата по време на едно от редките излизания от дома й. На кадъра ясно се вижда, че хубавата жена се е наляла сериозно в областта на бедрата и корема.

От известно време все по-упорито вървят слухове, че Джулия Робъртс и съпругът й Дани Модър вече не живеят под един покрив. Запознати споделят, че Модър се е изнесъл от семейното жилище в Малибу още през декември 2016 и се е нанесъл в къща на отсрещната страна на улицата, за да е все пак близо до трите си деца.

Джулия Робъртс се ошишка сериозно

Раздялата била съкрушителна за Джулия, тя изпаднала в дълбока депресия и тотално се отказала да се грижи за себе си.

Актрисата изпращала сутрин децата на училище, след което се затваряла в дома си и по цял ден гледала телевизия и се тъпчела с храна.

Според близки до Робъртс, тя не правела нищо за себе си и вече напълно била загубила блясъка и сексапила си, а натрупаните килограми ставали все по-видими. Друг упорит слух пък твърди, че актрисата е бременна и затова се е позаоблила, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар