Джулиана Гани се заяде с Мария: Тя е скандалджийка и комплексарка! (Как й отвърна певицата?)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани захапа Мария, че избива комплекси, певицата й го върна с лихвите

Джулиана Гани нарече Мария кавгаджийка и комплексарка, а фолк миньончето я нарече „коректив, който всеки трябва да води за носа, защото винаги е като сляп“. Певицата не си спести коментара за силиконката, след като първата заяви, че тя се кара с всеки. „Не мога да я надприказвам. Голяма скандалджийка е. Чудя се изобщо как е завъртяла мъж около себе си. То сигурно са я потискали много бившите й съпрузи и сега се опитва да се покаже“, коментираше силиконката певицата.

Мария не пропусна да я жилне като заяви, че Джулс е толкова плиткоумна, че се налага някой да я води за ръка, тъй като иначе е като слепец. Но най-острите си думи певицата запази за Енджи Касабие, с която от приятелки, се превърнаха в съпернички.

„За Джулиана нищо не мога да кажа. Смешна ми е с тези си оценки. Но да ще послушам този „коректив“ — Джулиана, Сашка и Марги Хранова и ще си намеря мъж, който най-накрая да ме „сложи на място“, със смях коментира певицата.

Тя бе категорична, че Гани не й е на нивото, намеквайки, че не само визуално, но и умствено я превъзхожда. При все това тя призна, че най-вероятно силиконката се е чувствала застрашена от нея, затова и празнува излизането й от шоуто.

Фолк звездата също така даде да се разбере, че голяма част от кадрите са манипулирани. „Много ме манипулираха. Не искам да казвам нищо конкретно, но в случая се вижда — част от нещата не бяха просто така казани. И няма как 24 часа в денонощието да се следи нонстоп диалога“, допълва още изпълнителката.

Джулиана Гани захапа и Мария във ВИП Брадър

Джулиана Гани захапа и Мария във ВИП Брадър

Тя призна, че се е разкрила за втория си брак, след като е била силно почерпена с узо от приятелите си. „Развързах си устата тогава. Иначе нямаше да коментирам подобни лични неща“, споделя още фолк звездата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар