Джулиана Гани избухна след скандала: Никога не съм била платено момиче! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани остро реагира след скандала: „Не съм била проститутка, нито съм имала сводници“

Джулиана Гани направи ексклузивно изказване пред медиите по повод скандала, в който я уличават, че е била проститутка. Миската е категорична, че никога не се е продавала и няма сводници.

Силиконовата красавица твърди, че не се чувства задължена да се явява в съда. Както вече писахме тя не уважи съдебното заседание в сряда. В което трябваше да се яви като свидетел по дело за трафик на жени.

Снимка: Инстаграм

Според обвинителния акт секс бомбата е уличена заедно с други момичета, че е била на повикване за платена любов. И е работила с останалите за Даниел Буриджиев по известен с прякора Дани Обувката.

Мис Силикон признава че ако е била скланяна към проституция  не би се колебала да издаде сводниците си. Джулката е категорична, че лично не познава обвиняемите, но ги е виждала на един от конкурсите и то преди години.

Тя разказва, че никой от полицията не се е свързвал с нея, нито пък й е звънял. Пловдивчанката се гневи и заявява, че ако искат винаги могат да я намерят. Дори майка й не й е казвала, че са я търсили при нея.

Да припомним, че името на Джулката и това на Гери Райчевска цъфна в съдебните документи , в които Обувката е подведен за сводничество. В тях известни силиконови красавици се посочват като жертви на трафик с жени като са предлагали телата си за платени ласки, предават от hotarena.net.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Джулиана Гани избухна след скандала: Никога не съм била платено момиче! (Още разкрития)”

 1. zoro

  мар. 16. 2019

  palen sytien prazna glava

  Reply to this comment
 2. Мила

  мар. 16. 2019

  Никой няма да я вика на дело(даже и като свидетел),ако не са намерени доказателства,че тя е участвала в цялата схема.

  Reply to this comment

Добавете коментар