Джена показа Наско Стоев – младши (Вижте колко е пораснал само)

Джена показа Наско Стоев – младши (Вижте колко е пораснал само)
5 (100%) 1 vote

Джена показа Наско Стоев, няма да го познаете

Джена показа Наско Стоев — младши. Синът на певицата и Малкия Канар е толкова пораснал, че направо не е за вярване колко се е променил. Щастливата изпълнителка сподели снимка на малчугана по време на поредната семейна разходка. И въпреки че дребосъкът бе сниман в гръб, няма съмнение, че се е променил и то изключително много.

С червено яке, черни панталони, бели маратонки и раница на гърба, малчуганът уверено крачи на разходка сред природата. Фенове на изпълнителката с възторг коментират колко е сладко детето. Не са малко и онези, които твърдят, че за рекордно кратко време е пораснал толкова много.

„Страхотен е! Очарователен!“, „Да ви е жив и здрав!“, „Най-голямата радост на мама“ пишат фенове на изпълнителката. Голяма част от тях отбелязват, че певицата може би трябва да помисли и за второ бебе, особено след като има такъв сладур у дома.

Джена и Наско Стоев се ожениха преди около две години, а малко след това се роди и синът им — Атанас Стоев — младши. Малчуганът тази година отпразнува първия си рожден ден. Дребосъкът вече уверено ходи сам и очевидно е обожаван от цялото семейство. А изпълнителката споделя, че за нея той е най-голямото щастие и съкровище.

Към момента певицата работи неуморно, за да може по празниците да е повече време с близките си. Тя работи усилено по нов проект, а освен това не се спира с участията. Що се отнася до плановете за ново бебе, малко вероятно е това да се случи. Самата Джена намекна, че колкото и да си мечтаят за още деца с Наско, не смятат, че сега е моментът да бързат с втори наследник.

Джена показа порасналия наследник сн. Инстаграм

Джена показа порасналия наследник сн. Инстаграм

Вниманието и на двамата е насочено към малкото човече, което в момента е основният им приоритет. А и двойката иска да се наслаждава поне още малко на брачния си живот, преди да се посвети и на втори наследник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар