Джена лъсна с бръчки и виснали бузи след раждането (Вече не блести като звезда)

Гласувайте за статията

Джена увисна след раждането, показва бръчки и поресто лице

Джена висна след раждането. Фолк певицата си пусна кадър от сутрешния маратон, за да се похвали, че тренира упорито. В същото време обаче провокира мнението, че се е позапуснала след раждането, тъй като кожата на лицето й не е сияйна, както преди.

Недоспиването и постоянните грижи около бебето се отразяват зле на изпълнителката. Въпреки това тя е твърдо решила да се върне във форма.

Всяка сутрин Джена става рано и тича, докато малчуганът й спи. Така изпълнителката успешно се справя с всяко предизвикателство, покрай майчинството. Въпреки това грижите се отразяват на младата майка. Тя си пусна кадър без фотошоп, на който се вижда, че дори и с грим, лицето й е с пори, бръчките все по-трудно се скриват, а бузите са леко увиснали. А певицата е явно уморена от безсънните нощи.
Въпреки това тя продължава да се грижи всеотдайно за сина си.

Иначе изпълнителката продължава да се поддържа във форма, макар и не в особено сияйно състояние. Раждането не бе от леките, а звездата имаше и проблемна бременност преди това. Изпълнителката сама споделя, че е не е било особено лек период за нея. Въпреки това не съжалява за нищо, от случилото се досега. Въпреки трудните преживявания покрай износването на детето.

Певицата, освен това споделя, че съвсем скоро ще се върне на работа. По всяка вероятност още от юли Джена ще започне с кратки гастроли на сцената. Изпълнителката реши да си вземе по-дълга почивка заради бебето. Но стоенето у дома започна да я изморява и тя все по-често предпочита да е навън с наследника си. Или да организира завръщането си.

Колежката й Галена, която роди само месец преди нея, вече е готова за голямото завръщане. За разлика от нея обаче, младата госпожа Стоева предпочита да не бърза с дебюта си.

Джена се запусна след раждането

Джена се запусна след раждането

Поне докато не влезе във форма.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Джена лъсна с бръчки и виснали бузи след раждането (Вече не блести като звезда)”

  1. Lol

    май 23. 2017

    Izglejda na 45 godini

    Reply to this comment

Добавете коментар