Джена изхвърли родителите си от РД на Наско-младши! (Певицата не ще и да чуе за майка си и баща си, излагали я)

Джена изхвърли родителите си от РД на Наско-младши! (Певицата не ще и да чуе за майка си и баща си, излагали я)
5 (100%) 1 vote

Джена се държи като абсолютно неблагодарна дъщеря

Джена изхвърли родителите си от рождения ден на сина си, нарича свекърите си „мамо“ и „тате“

Джена изхвърли родителите си от първия рожден ден на сина си! Певицата няма никакви намерения да засвидетелства уважение на хората, които са я създали и отгледали. И тотално ги е зачеркнала от живота си. Тя вече няколко години не говори със сестра си Борислава, а явно покрай нея, не иска да чуе и за майка си и баща си. Пайнерката дори не ги покани на първия рожден ден на първородното им внуче.

Преди няколко седмици наследникът на Джена и съпругът й Атанас Атанасов – младши навърши една годинка. По всички клипове и снимки, които фолкдивата публикува в социалните мрежи присъстват единствено свекърът и свекърва й. Собствените родители обаче ги няма нито на снимки, нито в живота на малкия Наско.

ДженаМайката на Джена приемала много тежко този факт, но всеки път когато се обади на звездата си щерка, тя нямала много време да говори с родителката си и набързо приключвала телефонния разговор.

За сметка на това Джена приела родителите на съпруга си – музикантите от орк. „Канарите: Атанас Стоев и Надя Стоева. Дори се обръщала към тях с „мамо“ и „татко“. Собствените си родители обаче не почитала по никакъв начин, пише hotarena.net.

След като се запозна с мъжа си Джена спря да говори и със сестра си, дори не я покани на сватбата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Джена изхвърли родителите си от РД на Наско-младши! (Певицата не ще и да чуе за майка си и баща си, излагали я)”

  1. dsfs

    апр. 11. 2018

    Прихванала е от грандоманията на Канарката и и се подмазва. Тя себе си не почита, та родителите си ли да почита ?! С каквито се събереш такъв ставаш, в нейния случай става жена с цигански манталитет, присъщ за село Катуница и дивните му жители.При далекозъбата Джена се потвърждава факта, че е попила всеки един цигански навик до най-малкия детайл.Джено върни се на село, омръзна ни да слушаме малоумните ти песни, както и писанията за скучния ти личен живот.

    Reply to this comment

Добавете коментар