Деси Цонева на тузарска ваканция в Гърция (Кой й прави компания?)

Гласувайте за статията

Деси Цонева на луксозна почивка по гръцкото море, напук на всички ония, които злословят за нея

Деси Цонева нажежи страстите до краен предел в социалната мрежа със снимки от морската си ваканция. За сведение на всички ония, които злословят по неин адрес журналистката си прекарва отлично в компанията на любимия си син.

Деси е сама с момченцето си. Преди известно време тя наруга всички ония, които разпространиха слуха, че има богат чичко за любовник. И се зарече да не публикува вече във Фейсбук. За да не става героиня на жълтите издания.

Но нали си е палавница само дни след заканата дъщерята на Митко Цонев наводни мрежата с много снимки от гръцката си ваканция. Вярна на принципа си, че не плаща данък обществено мнение журналистката се закача със своите почитатели като написа, че повече й се пийва. От колкото да й се яде, предават от електронното издание, лидер в светските новини hotarena.net.

А, че се чувства повече от добре личи от фотосите. Палавницата се е снимала на чистия плаж и на фона на синьото море. Наслаждавайки се прекрасната природа. Естествено с чаша леден коктейл в ръка. Почитателка на забавленията и купоните тя мирна не може да стои. И се черпи колкото си иска без да се интересува какво ще кажат хората за нея.

Вижте с колко много снимки и зарадва бившата участника в риалити формата „ВИП Брадър” от луксозното си горещо преживяване на Бялото море.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Деси Цонева на тузарска ваканция в Гърция (Кой й прави компания?)”

  1. Фото

    юли 16. 2017

    То, хубаво да се пече с узото, ама ми се струва, че е загубила циц*те си в басейна.

    Reply to this comment

Добавете коментар