Деси Банова омаяла Плевнелиев с магия от ходжа (Майка й платила за шашмата – Скандални подробности)

Гласувайте за статията

Деси Банова оплела в мрежите си Росен Плевнелиев с магия, майка й била инициатор и платила 10 бона

Деси Банова омаяла Росен Плевнелиев с тъй наречената бяла магия за любов. Нейната родителка, която установила, че експрезидента не е партия за изпускане сама измислила хитрия план.

Колаж: hotarena.net

Магическия ритуал бил извършен миналото лято от известния Адем ходжа. А за услугата тъщата на Плевнелиев броила 10 бона. Съратник на ходжата разкрива шашмата. Докато той отказва да потвърди като отсича: „При мен пристигат всякакви и министри и президенти, но имената им не казвам!”

Иначе ходжата обичал да се фука пред другите посетители как съдействал на блондинката да вземе акъла на Росен и да го върже с брак и дете. На лично място в дома му стои снимката на влюбените. Когато някой го пита дали са идвали при него ходжата казва, че не ги е виждал лично. Но майката на Деси Лили Шопска дошла и му донесла снимката.

Мюсюлманският свещеник не крие, че веднага се усетил за кого иде реч. Съгласен бил да направи любовната магия защото установил, че двамата се привличат. Използвал „Бяла брачна магия”, защото  според Корана виждал, че имат заедно път.

Ритуалът се извършавал със снимки на влюбените, специални муски, по косъм от всеки един и две монети, които са техни. Всичко се слага в нещо като джоб и седем дена нощува под Корана.

Бялата магия е малко скъпичка, но  пък два гаранция, че няма и да мин половин година и двойката ще се реши на дете и брак.

Леля Лили няколко пъти посетила Адем Ходжа за да провери, че всичко е наред. Тя уж била дискретна и обяснявала, че щерка й не знае. Но пък запознати я подозират в лъжа. Тъй като няма как да се сдобие с монета и косъм от експрезидента без съдействие от страна на Деси, предават от hotarena.net.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар