Десислава Радева грубо гази протокола на срещата с Макрон (Вижте поредния й моден гаф)

Десислава Радева грубо гази протокола на срещата с Макрон (Вижте поредния й моден гаф)
5 (100%) 1 vote

Десислава Радева лъсна с голи крака и пръсти на срещата с Макрон, първата дама твори непрекъснато гафове

Десислава Радева за пореден път попадна под ударите на модните критици. Срещата й с Бриджит Макрон бе следена под лупа. Оказва се, че първата ни дама грубо е погазила протокола.

Президентшата ни, която получи много критики за избора си на тоалет се появи на важното дипломатическо събитие с напълно голи крака. Според протокола е недопустимо една дама на официално събитие да се появи без чорапогащник. Независимо от температурите навън.

Да обуеш обувки на бос крак е изключително неприемливо за визита на държавно ниво. Чорапите или чорапогащника са задължителен компонент от официалния дрес код независимо от сезона. Още повече, че сандалите на първата дама бяха  отворени отпред. От които с подаваха пръстите на краката й без педикюр. Което е в разрез на всичките изисквания и не отговаря на дипломатическото ниво на срещата.

Според модните критици Радева сякаш е тръгнала на извънградски пикник. А не да посреща първата дама на Франция и нейния президент. Така, че нашенската първа дама пак показа неадекватен стил, предават от електронното издание tialoto.bg.

Единствено можем да похвалим Десислава Радева, че не е натоварила държавния бюджет с тоалета си. Роклята й, която е от последната колекция на „Долче и Габана” била взета назаем и била върната веднага след срещата. Иначе трябвало да плати 1450 евро. Такава е цената на синята дизайнерска дреха, която с кройката си вместо да прикрие недостатъците на фигурата й по-скоро ги подчертава.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Десислава Радева грубо гази протокола на срещата с Макрон (Вижте поредния й моден гаф)”

  1. Аа?!

    авг. 27. 2017

    Ееех, както се казва,тя може и да излезе от селото ,но селото никога няма да излезе от нея.

    Reply to this comment

Добавете коментар