Горчиво! Хюрем султан се омъжва (Кой открадна сърцето на Мерием Узерли?)

Гласувайте за статията

Хюрем султан се омъжва, актрисата Мерием Узерли показа брачна халка

Горчиво! Хюрем султан вдига сватба, а актрисата Мерием Узерли успя да предизвика сензация с годежния пръстен. От няколко дни упорито се шушука, че красавицата очаква предложение за брак, а както изглежда то ще е факт съвсем скоро.

Блондинката от няколко месеца се среща с египетския водещ Басел Алзаро. Двамата се запознаха покрай гостуване на Мерием в Египет, по повод поредния й проект. Красавицата е затрупана с покани за участия в различни продукции. А напоследък упорито се шушука, че скоро ще я видим в интернационална продукция, която е резултат от съвместните усилия на няколко големи държави, сред които и Египет.

Но докато чакаме актрисата да ни зарадва с нова роля, последните новини около нея гласят, че май ще се омъжва.

Почитателите й са убедени, че става дума за годеж, макар че пръстенът, с който Мерием се похвали е на средния, а не безименния пръст. Според тях Басел просто не е уцелил размера на бижуто, а и актрисата неведнъж е демонстрирала, че не е привърженик на традиционните неща.

От няколко месеца актрисата не крие връзката си с новия си любим, като двойката често снове между Кайро, Берлин и Истанбул, където Мерием работи предимно. Годениците доста стъписаха феновете, когато започнаха да се показват заедно. След няколко доста бурни афери със свои колеги, красавицата избра египтянин за свой спътник в живота.

Хюрем султан, има дъщеря — Лара, на три години, от бизнесмена Джан Атеш. Мерием се раздели с него, след като стана ясно, че той не иска детето. Въпреки че беше сама, звездата не се притесни да спре снимките на „Великолепния век“, да замине за Берлин и да прекара няколко месеца в санаториум, докато стане невъзможно да махне детето.

Хюрем султан се омъжва?

Хюрем султан се омъжва?

„Той не искаше бебе, а аз не исках аборт. Наложи се да пожертвам кариерата си, но не съжалявам за това“, добавя тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар