Гонят Венета Райкова от „Папараци” (Водещата аут от есента + връщат ли Николета Лозанова?)

Гонят Венета Райкова от „Папараци” (Водещата аут от есента + връщат ли Николета Лозанова?)
3 (60%) 1 vote

Венета Райкова без работа от есента, носи се слух, че Николета Лозанова ще седне в празния стол

Венета Райкова се провали като водеща на „Папараци”. Вместо очакванията да вдигне рейтинга на предаването до небесата след като смени Николета се оказа, че клюкарското шоу не  може да има оная гледаемост като на „Горещо” от преди години.

Из коридорите на телевизията все по-упорито се говори, че от есента Райкова ще е аут от екран. Според разочаровани зрители блондинката уж е с голям опит като журналист, а с просто око се вижда, че чете от аутокюто. Дори понякога срича. А аудиторията се дразни, че такова светило в клюкарския бранш и с години натрупан опит може така да се излага. Някои разкриват, че са спрели да я гледат.

Снимка: „Фейсбук“

Говори се, че продуцентите имали намерения да върнат Николета Лозанова от новия сезон. Но за сега тези слухове са само спекулация. И едва ли ще заложат на лице, което бе толкова много хейтвано. Но по-всичко личи, че водещата, която започна с летящ старт я очаква не до там спокойно лято, предават от hotarena.net.

Нейните колеги започнали да я съжаляват след слуховете за изгонването й от ефир. Те се притеснили, че Венета е закъсала с парите след като се разведе. И няма с какво да има да издържа сина си Патрик.

След като години на ред бе на върха с предаването си „Горещо” от както го спряха Райкова не може да се задържи дълго в нито една телевизия. Ако слуховете, че я гонят са верни тя трябва да сложи край на кариерата си като водеща. Ще се издържа единствено от романчетата, които пише.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар