Гинка Кесякова показа перфектна спортна форма (Вижте как се поддържа бившата на президента)

Гласувайте за статията

Гинка Кесякова изглежда повече от зашеметяващо

Гинка Кесякова има ново спортно хоби

Гинка Кесякова показа перфектна спортна форма. Бившата съпруга на президента Румен Радев не се оставя на годините и изглежда повече от зашеметяващо за възрастта си. Тя не крие, че поддържа визията си с редовно спортуване като този път се е запалила по планинското колоездене.

Доскоро, подобно на повечето запалени по здравословния живот столичанки, тя също можеше да бъде видяна да тича из Борисовата градина сутрин. Неотдавна обаче, след като превзе Черни връх в най-голямата буря, Гинка се запали по планинския туризъм.

Вярна на принципа, че най-доброто решение за добрата форма е спортът, бившата съпруга на държавния глава подкара колело в планината. И демонстрира супер форма, пише „Телеграф”.

Гинка Кесякова

Снимка: Хотарена

Бившата президентша не залага на диети, а на спорт, като страстта й се споделя и от двете й деца. Синът й е запален футболист и дори испански отбори вече проявяват интерес към него, а дъщеря й обожава гмуркането.

Неотдавна Гинка също се гмуркаше, но планината напоследък я привлича повече от другите й хобита. Освен това първата съпруга на президента не се притеснява грам за фигурата си.

Наскоро тя бе забелязана с племенницата си София и дъщеря си Дарина в столичен ресторант край ЦУМ. Компанията си поръча обилен обяд, без да се притесняват за фигурите си.

Въпреки че е разведена с Радев, Гинка обожава племенницата си и дъщеря на сестра му Лозана. София. Тийнейджърката е най-добра приятелка с дъщеря й и двете често могат да бъдат видени заедно, докато се забавляват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар