Гинка Кесякова засенчи Деси Радева с уникално тяло (Вижте бившата на президента по бански)

Гласувайте за статията

Гинка Кесякова притежава тяло, на което и млади момичета могат да завидят

Гинка Кесякова напълно засенчи генерал Деси с визия

Гинка Кесякова засенчи Деси Радева с визия. За пореден път. Бившата съпруга на президента показа уникално тяло на плажа, където не се посвени да позира по бански.

Гинка показа стегнато тяло, резултат от ежедневните сутрешни кросове в Борисовата градина. На което могат да завидят дори и 20-годишни момичета. Приятелки на бившата жена на президента издадоха, че тя е на море не с децата си, а с тайнствен обожател.

Който стои зад сексапилната снимка на Кесякова, която позира само по черен бански.

Бившата госпожа Радева е фен на родното Черноморие и от години отмаря в Лозенец, където се забавлява с приятелки. Този път обаче тя е избрала да е с мъж.

Гинка ревниво пази личния си живот в тайна и дори се отказа от фамилията Радева малко след втората сватба на президента с Десислава. Новият й избраник доскоро бил неин колега в банката, в която работи.

Гинка КесяковаА запознати издават, че той е същинско копие на шеф Манчев. И се изявявал като истински кавалер като редовно карал Гинка на работа с лъскавия си Мерцедес, въпреки, че от началото на годината не работи в банката.

Двамата предпочитат да не афишират връзката си, за да не дават излишни поводи за клюки. Но и не се крият. И често могат да бъдат забелязани да пазаруват заедно в супермаркета в столичния квартала Гео Милев, където Гинка живее с двете си деца от президента, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар