Гери-Никол стяга мега тузарски бал (Вижте колко ще се изръси за събитието)

Гласувайте за статията

Гери-Никол ще бъде абитуриентка тази година

Гери-Никол държи балът й да е супер пищен и родителите й няма да се скъпят

Гери-Никол стяга мега тузарски бал. Младата певица ще бъде абитуриентка тази година и вече се е заела с подготовката за събитието.

„Балът ми е на 24 май. С класа ми ще празнуваме в курорта Златни пясъци. Още не съм си избрала рокля, но сигурно ще сменя няколко тоалета. Ако съучениците ми много искат, може и да им попея“, споделя певицата.

Нейни близки разкриват, че тя се колебаела между пет бални рокли, като цените им варирали между 20 и 30 бона. Но най-вероятно през вечерта ще смени три визии. Изпълнителката пожелала сама да си купи тоалетите, тъй като вече печелела добре от участия и можела да си ги позволи.

Гери-Никол„Сама се издържам. Хонорарите ми са добри, интересът към мен е много голям, не спирам да работя“, твърди Гери-Никол. И допълва, че още живее с родителите си, защото е много привързана към тях, но не изключва възможността да се изнесе, когато завърши.

Зрителите на Нова телевизия скоро ще я видят и в съвсем ново амплоа. Тийн звездата е получила покана за участие в сериала „Ние, нашите и вашите“ и вече няма търпение да се изяви като актриса, узна hotarena.net.

Всъщност това не е първата подобна изява на Гери в киното. Още на 10-годишна възраст невръстната певица участвала в късометражния филм „Съдба“, дори била избрана за една от главните роли. Продукцията обаче така и не успяла да стигне до широката аудитория поради финансови причини.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар