Гери-Никол стана за смях с „Над закона“ (Вижте как се изложи с новата си песен – Потрес видео)

Гери-Никол стана за смях с „Над закона“ (Вижте как се изложи с новата си песен – Потрес видео)
2.33 (46.67%) 3 votes

Гери-Никол се издъни жестоко с новата си песен „Над закона“

Гери-Никол развя гигантска дупара в последното си парче, изкопира нагло Риана и Бионсе

Гери-Никол стана за смях с „Над закона“. Имащата се за голяма звезда певица продължава да се мъчи да провокира с песните си. Без да осъзнава, че по-скоро се излага. В желанието си да покаже колко много се харесва, Герито развя огромна дупара във видеото към парчето. Само дето с това не успя да впечатли феновете, а напротив.

„Знаеш само да се кривиш и да се разголваш“, „Дай нещо наистина качествено“, недоволстват онлайн потребителите.

Геро-Никол Над закона

Снимка: BG Music Channel

За капак се оказа, че Лолитката е окрала световните си колежки Риана и Бионсе, както и популярен румънски фотограф в „Над закона“. За това алармираха осведомени фенове след като изгледаха „Над закона“. Десетки меломани изразиха възмущението си, че певицата и режисьорът Георги Марков са окрали именитите световни изпълнителки.

Явно високото самочувствие на певицата и екипа й може да предложи само това! Приликата се вижда веднага – с песента на Бионсе Who Run The World и тази на Риана Hard. Недоволството на потребителите далеч не стига до тук. В онлайн пространството се появи колаж, който съпоставя клипа на Гери-Никол със снимка на известния румънски фотограф Кристиан Скулър от преди 8 години.

„Явно и фотографът е бил окраден“, коментират потребителите. Не само феновете, но и колегите на Гери-Никол я критикуват. Звездата от „Гласът на България“ Тодор Георгиев-Тоши, изрази възмущението си от „кралицата“. Той смята, че е недопустимо да не напишеш кои са хората, които стоят зад проекта ти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Гери-Никол стана за смях с „Над закона“ (Вижте как се изложи с новата си песен – Потрес видео)”

  1. Емилия

    юни 18. 2018

    90% не се разбира текстът.

    Reply to this comment

Добавете коментар