Гери-Никол се издъни жестоко в Като две капки вода (Певицата стана за смях като Лейди Гага)

Гери-Никол се издъни жестоко в Като две капки вода (Певицата стана за смях като Лейди Гага)
4.5 (90%) 2 votes

Гери-Никол се оказа голямата издънка на старта на новия сезон на Като две капки вода

Гери-Никол стана за смях с имитацията си на Лейди Гага

Гери-Никол се издъни жестоко в Като две капки вода. Нахаканата певица потъна буквално като Титаник, въпреки, че се очакваше Софи Маринова да не се справи заради проблема с английския си. Е, Софка беше безапелационна като Селин Дион, което не може да се каже за Герито.

Лолитката направи на нищо хита на Лейди Гага „Bad Romance“. Иначе талантливата звезда не успя да изпее песента правилно, да не говорим, че и дъхът й не й стигаше. За капак тя не само, че не си взе поука от гротескното изпълнение, ами дори скочи на Фънки, който си позволи да я критикува.

Тя дори си позволи да го „почерпи“ с мръсни пържоли с кръв…

Гери-Никол Като две капки вода„Факт е, че не ти стигаше дъха и леко грубичко беше кантото. Но това е началото, ти си много развълнувана“, отсече с ирония пълничкият музикант. В този момент обаче Гери направо го съсече: „Грубичко е – да, аз смятам, че Гага трябва да е груба, не да яде мръсни пържоли с кръв. Но няма проблем следващият път ще ям само протеини, без никакви въглехидрати.“

След неочакваната засечка от младата изпълнителка, Халваджиян и Рачков започнаха да се смеят неистово, а Фънки побърза да се доизкаже, уж не разбрал какво е изстреляла участничката. „…Но знаете ли, аз я познавам лично, така че оставете ми аз да преценя. Тя е изключителен музикант, невероятна пианистка… Така че не гледайте само с очите, гледайте и с ушите“, попари я Фънки в типично свой стил. За капак той и даде най-ниският брой точки при гласуването – само 3. Гери получи същият брой точки и от Хилда Казасиян, а Магърдич я поощри с 6 т.

Въпреки това Гери събра доста малко точки, което със сигурност е повлияло на огромното й самочувствие. И до края на предаването тя не спря да гледа лошо и сърдито, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар