Галена сваля фенове, Андреа се съблича на участия (Топ 3 на чалгаджийските изцепки)

Галена сваля фенове, Андреа се съблича на участия (Топ 3 на чалгаджийските изцепки)
3.5 (70%) 4 votes

Галена изумила всички като се разсъблякла пред очите на Галин

Галена не спира да пие, Андреа редовно показва и най-интимното си на участия

Галена е сред родните звезди, които задължително провокират коментари със скандалното си поведение по време на участия. Всъщност не само тя, ами доста от колежките й в чалга бранша залагат именно на скандала, за да се говори за тях.

Преслава нападната от фенки

Преслава нападната от фенки

Безспорно обаче палмата се държи именно от половинката на вафления бос Галин, която вече е пословична с факта, че обича да си пийва солидно по време на участия. Вследствие на което поведението й минава всякакви граници и тя започва да се сваля с феновете като дори им е предлагала тройки и всякакви подобни интимни забележки.

Върхът на всичко пък било изпълнението й в търновско заведение, където била заедно с половинката си Галин. В един момент почерпената певица навила роклята си до кръста и провокативно взела да се гъне на масата пред него на 4 крака. Пред очите на смаяния персонал и останалите гости, научиха от Hotarena.net.

Достойна нейна конкурентка в изцепките е колежката й Андреа. Която редовно облича толкова оскъдни тоалетчета за участията си, че нищо от анатомията й не остава скрито от очите на феновете. Които все още си спомнят „изявата“ й в клуб в Лондон, където миниатюрната й рокличка се свлякла до под пъпа, разкривайки всичко от кръста нагоре.

Преслава пък стана жертва на прекомерната любов на феновете си. И по-точно на две фенки, които, насред участието й, се покатерили на сцената при нея и започнали да я опипват. Като едната дори най-безцеремонно надигнала полата на певицата и я награбила на голо за задните части.

Случката се разиграла в столична дискотека, а Преслава не крие, че все още се чувства омерзена от случилото се.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар