Галена показа малкия Алекс (Вижте какъв сладур отглежда)

Гласувайте за статията

Галена се изфука с малкия си син Алекс, феновете й полудяха по очарователното бебе

Галена сюрпризира феновете си със снимки на петмесечния си син. Тя го показа в едър план и докара социалната мрежа до истерия. Почитателите се умилиха от бебето. Което фолк дивата отглежда с голяма любов.

Малкия Алекс се появи на бял свят на 17 февруари за радост на своите родители. Бебето расте здраво и щастливо. Момченцето се е излегнало в количката и изучава с интерес околния свят. Личи си колко е задоволено и нищо не му липсва.

Прави впечатление, че е хлапето е облечено в бебешка дрешка. На която с големи букви има надпис „VIP”. Малкия е пуснал пленителна усмивка, сякаш разбира високопоставеното си положение.

Галена е озаглавила малката фотосесия на юначето си „Mommy, I’m no #VIP I’m #BaByBoSs?“ (Мамо, не съм VIP, а съм шеф). С което препраща феновете си към летния си хит #THEBO$, предават от електронното издание tialoto.bg.

Няма съмнение, че Александър е истинският шеф в семейството. Безспорен факт е, че всички се въртят на пета около него. Въпреки ангажиментите си звездата на „Пайнер” няма как да не задоволява нуждите на малкото си съкровище.

Някои твърдят, че синчето е одрало кожата на майка си. Може и да е така. Ще порасне и ще видим на кого повече прилича. Галена има и по-голям син Стефчо. Седемгодишния наследник на певицата е щастлив да гушка малкото си братче.

Вижте първата фотосесия на бебето на Галена в нашата галерия и се порадвайте на малкия голям шеф Александър!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Галена показа малкия Алекс (Вижте какъв сладур отглежда)”

  1. Мишел

    авг. 09. 2017

    Кое му и ВИП-а на тоз плондер само не разбрах??

    Reply to this comment

Добавете коментар