Гаджето на Ивайла Бакалова с РД за четвърт милион (Вижте грандиозното парти)

Гаджето на Ивайла Бакалова с РД за четвърт милион (Вижте грандиозното парти)
2 (40%) 1 vote

Веселин Денков на Ивайла Бакалова чукна 50 на грандиозен купон, любимият на миската пръсна четвърт милион за три дневно парти

Гаджето на Ивайла Бакалова празнува юбилей. Веселин Денков, с който миската се залюби преди година и в момента е нейният настоящ мъж стана на 50 години. Купонът по случай рождения му ден започна във вторник, а всичките тържества приключиха в четвъртък след грандиозно парти в тържествената зала София на столичния хотел Маринела.

Ивайла Бакалова с Азис на рождения ден на гаджето си

Цели три дена ресторантьорът полива личния си празник. Като за тържеството съвсем инкогнито пристигнали музикантите на „Джипси кингс”.

Известната група, чийто хонорар не е по-малко от шестцифрена сума в евро са забавлявали гостите на ВИП двойката в сряда. В един от ресторантите на Веселин, намиращ се в полите на Витоша.

Там рожденикът посрещнал бутикова група от приятели. Които се насладили на ритмите на фламенкото, изпълнени от световно известните музиканти.

Като за финал на продължилите три дни купони бизнесменът почерпил още 200 гости за свое здраве. На грандиозното парти бяха забелязани не само бизнес партньори на именития рожденик, а и много светски персони.

Сред тях се откроиха Марта Вачкова. Която благодарение на новата си диета „Зоната” се е вталила доста. Тя пристигна в компанията на Гого Лозанов. Владо Пенев се присъедини малко по-късно.

Папараците засякоха Азис, както и Жени Калкандиева с любимия си Тачо под ръка. Зала София, зад чиито врати се вихри строго охранявания юбилей е била решена в златисто. Тежки полилеи декорирани със златни орнаменти и всякакви други глезотии типични за подобни тържества навяват на мисълта, че Веселин Данков е пръснал четвърт милион за празника си. А разбирачи подозират, че рождения му ден може да му е излязъл и още по-скъп, предават от pik.bg.

Да вечеряш под акомпанимента на Gipsy Kings ❤️

Публикувахте от Принц Азис в 11 април 2018 г.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар