Война заради Меган Маркъл в Бъкингам: Не става за принцеса!

Гласувайте за статията

Война заради Меган Маркъл в Бъкингам, не могат да й намерят роля

Меган Маркъл скоро ще стане принцеса, но в Бъкингам водят истинска война заради нея. Канадското миньонче, което омая принц Хари, продължава да се държи като светска знаменитост, а не като кралска особа.

За разлика от Кейт, която страни от прожекторите, Меган е свикнала с тях и умее да ги използва. Това й качество обаче се оказва трън в очите на нейните бъдещи придворни служители от Бъкингам.

„Тя се държи като светска знаменитост. На нея не й пречи, че вниманието е постоянно насочено към нея. В един момент обаче това се обръща срещу нея. Тя дава интервюта за връзката си с негово височество принц Хари, говори за двамата, сякаш са най-обикновени артисти. Поведението й е на звезда, а не на принцеса“, гласят оценките на придворни, пише „Дейли мейл“.

Дворецът има сериозни затруднения да определи мястото на Меган в кралския кръг. Вече стана ясно, че тя съвсем скоро ще сложи край на кариерата си и на участието си в сериала „Костюмари“. „Тя е щастлива да направи подобна жертва заради Хари. Киното ще й липсва, но няма желание да се изживява като новата Грейс Кели“, коментират от обкръжението на актрисата.

В кралския двор несъмнено биха предпочели канадската звезда да стои далеч от принца, но това няма как да стане. Двамата са сгодени и се очаква съвсем скоро да обявят и годежа си. Вероятно около Коледа. Това, което вбесява служителите, е решението на Меган да даде интервю по темата. „Те са решили да поканят само един журналист и фотограф за обявяването на годежа.

Криза в Бъкингам заради принцеса Меган

Криза в Бъкингам заради принцеса Меган

В същото време тя е готова да даде няколко телевизионни интервюта, с които да популяризира връзката им. Това е немислимо“, гневят се в кралската канцелария. Явно новата принцеса тепърва ще се сблъска с още протоколни проблеми. И съвсем няма да й бъде лесно с придворни като тези.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар