Владо Николов показва огромната си къща в „Смени жената“ (Вижте в какви условия ще живее половинката му Мая)

Гласувайте за статията

Владо Николов за първи път показва дома си

Истински парадокс! Така накратко може да се опише ситуацията между волейболната легенда Владо Николов и съпругата му Мая. Причината обаче не е напрежение, в едно от най-популярните спортни семейства на България, а стартът на „Смени жената“…

Довечера, точно в 21ч по БТВ ще бъде излъчен първият епизод от новия сезон. В него главни герои са Владо и Мая, а в социалните мрежи вече тече ожесточен спор по темата. Коментарите защо двамата са приели да участват са повече от цветущи. И докато преобладоващото мнение e, че отново става дума за пари, то май истината ще се окаже доста по-прозаична.

Владо Николов

Снимка: бТВ

За никого не е тайна, че Владо и продуцента на „Смени жената“ Андрей са повече от близки приятели. Спортистът взе участие в един от сезоните на „Фермата“, посланик е на ДНК (организацията на Андрей) и така нататък…И въпреки че семействата в „Смени жената“ получват хонорари за своето участие, надали има пари на света, които да накарат Владо Николов да остави жена си да спи на походно легло.

От кадрите на промото за епизода тази вечер ясно личи, че спортистът се шири в доста голяма къща на няколко етажа. Видимо домът им е в скъп жилищен комплекс и в това няма нищо изненадващо. Все пак Владо и съпругата му имат общо четири деца. По интересното обаче е друго – и то е семейството, при което ще живее Мая в Бургас. Видимо си личи, че тяхното жилище все още е на „полеви условия“. Интересно как Мая ще открие „своята формула за семейно щастие“, какъвто е слоугъна на шоуто, докато спи на земята.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар