Веселин Маринов и любовницата му излъгаха за раздялата си! (Той й посвети песен на концерт)

Гласувайте за статията

Веселин Маринов изобщо не се е разделял с любовницата си Веселина Пеева

Веселин Маринов и любовницата му Веселина излъгаха за раздялата си. Двамата разиграха цирк пред цяла България, че уж са скъсали, а в същото време никога не са прекратявали отношенията си.

През последните 3-4 месеца самият певец и лица от компанията му продуцент Пайнер контролирано в определени медии пускаха информации, че певеца е самотен, без жена до себе си и отдаден изцяло на кариерата си. Този имидж старателно беше лансиран особено след смъртта на бащата на Маринов. За никога от близките му не е тайна, че родителите му бяха категорично против връзката на сина им с Пеева, която е бивша сервитьорка и майка зарязала децата си, за да мърсува с потния трубадур. Нервите, които изживя баща му покрай тази скандална любовна афера най – вероятно са се отразили фатално на здравето му, коментират не един и двама човека от шоу бизнеса.

Веселина Маринов любовница

Снимка: ХотАрена

За това Веселин Маринов беше решил да смени публичната тактика и да не се показва никъде с блондинката от Добрич. Дори отиде и сам на почивка в Турция, за да повярват феновете му, че е разкарал уруспията Пеева.

Истината обаче лъсна в началото на миналия месец. На 6 юни в сайта pronewsdobrich.bg излиза публикация със заглавие „Веселин Маринов с взривяващ концерт в Добрич“. Текстът е написан в стил Работническо дело възхваляващ таланта на певеца. Съвсем не случайно в материала фигурира следното изречение : „С песента „Моето момиче” той поздрави любимата си Веселинка, която е от Добрич и беше в залата. “

Сайтът pronewsdobrich се списва от Станислава Кръстева, която е една от пиарките на управляващата партия в Добрич. Публичен известен факт е и че Веско Маринов е обвързан с ГЕРБ, включително и по бизнес линии.

Кръстева е отразила концерта му в Добрич и специално е подчертала за присъствието на Веселина Пеева, защото има конкретни причини за това. Блондинката се изживявала като кмет в сянка на града заради известното си гадже. Наши източници от града разкриват, че бившата сервитьорка и майка беглец буквално деребейства из Добрич с името на Веско Маринов.

Не случайно на концерта му в града в началото на миналия месец тя демонстративно е довела в залата цялата си рода и тумбата се настанила на първия ред, за да видят всички хора колко са „важни“.
Достоверни източници издават, че Веселина Пеева толкова се е самозабравила и е изгубила връзка с реалността, че дори е осъществила насилие над малкия си син и това е документирано, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Веселин Маринов и любовницата му излъгаха за раздялата си! (Той й посвети песен на концерт)”

 1. Станислава Кръстева

  юли 02. 2018

  Иван Гочев Инанов сред медиите ни е добре известен в град Добрич с провалилия се за поста кандидат за областен управител но област Добрич.
  Знаем и причината – има проблеми с алкохола,които му пречет в личния живот и бизнеса.
  Освен това знаем,че всички статии за Веселин Маринов ги поръчва той.
  Мога да пиша много,но за повече подробности наберете името му в Гугъл и ще прочетете.

  Reply to this comment
 2. Питащ

  юли 02. 2018

  Иван Гочев имам питане към теб.Къде мога да те видя и щракна с тези големи роги.Искам да те публикувам в списание „Лов и риболов“. Хи хи хи
  Стига само ти си писал за Веселин Маринов.Искам и аз да напиша нещо за теб придружено със снимков магериал.Май си вкара автогол с тези статии и разбрахме,че рогите са ти мнооооого големи.

  Reply to this comment

Добавете коментар