Венета Райкова изхвърли Тишо на улицата след развода (Водещата го остави без стотинка

Гласувайте за статията

Венета Райкова прибра цялото имущество след раздялата, бившият й остана гол като пушка

Венета Райкова, която е бясна, че медиите нищят развода й много бързо се разбра с Тишо как да разделят имуществото си.

Водещата на „Папараци” призна, че до стотинка е изплатила задълженията си към Юксел Кадриев и никому нищо не дължи. Тя изригна срещу писанията, че развода й е фиктивен. И може би наистина е така. Защото блондинката веднага се е разделила с бившия си и той вече не обитава семейния дом.

За нея останало жилището, луксозното возило както и опеката над сина им Патрик. А Тихомир ще трябва да стартира живота си от самото начало. Да спестява пари за кола, апартамент и за издръжка на детето.

Свидетели видели вчера сутринта Райкова да излиза от дома си в 7 часа сутринта от жилището си в кв. Изток. Тя се качила на фамилното BMW и заедно с малкия Патрик отпрашили към частната детската занималня, която се намира на улица „Цар Шишман”. Там детето си пише домашните и се подготвя за училище. А после отива за втора смяна в близкото  133-о школо СУ „А. С. Пушкин”, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Преди Венета да обяви публично, че се развежда с бащата на Патрик той ползваше колата. С нея караше всяка сутрин малкия. Това влизаше в ежедневните му задължения. А после отиваше на работа. Той е управител на известна верига казина от скоро. Вече на притежава собствения си ресторант за индийска храна. А е наемен работник, макар и със солидна заплата.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар