Венета Райкова зарязала Тишо заради любовник (Вижте скандални разкрития за развода)

Гласувайте за статията

Венета Райкова сложила край на брака си с Тишо, заради любовник, семейната им идилия отдавна куцала

Венета Райкова, която най-изненадващо хвърли бомба  в социалната мрежа, че се развежда имала извънбрачна връзка. Говори се, че именно трети човек е в основата на развода на известната светска двойка.

Според запознати в семейството на водещата на „Папараци” имало няколко скандала, които довели да раздялата. Венета и Тихомир дори се опитали да спасят брака си заради сина си Патрик. Посещавали семеен медиатор, но и неговата помощ се оказала недостатъчна. Но няма начин истината да не излезе наяве, шушукат в светските среди.

Повече от 13 години Райкова и Тишо живяха под един покрив, но към днешна дата и двамата са на мнение, че бракът им се е изчерпал.

И друга версия за раздялата им се коментира в публичното пространство. Някой смятат, че разводът на блондинката е пълен фарс. Чрез драмите в интимния си живот водещата на „Папараци” измислила хитрия ход да вдигне рейтинга на клюкарското си предаване. Което нямало нужната гледаемост. Въпреки, че Райкова смени Николета Лозанова зрителите не намират кой знае каква разлика. Те смятат, че Венета не е оная водеща от „Горещо”, която разпъваше на кръст с въпросите гостите си. А вестта за драматичната раздяла дойде само дни преди да тръгне новия сезон на предаването, предават от hotarena.net.

Ако разводът не бе скалъпен като пиар акция блондинката по-скоро щеше да скрие, че се развежда, а не да го обявява публично. Така мислят скептиците, които напомнят, че през годините Тишо и Венета се разделя и събираха няколко пъти.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Венета Райкова зарязала Тишо заради любовник (Вижте скандални разкрития за развода)”

  1. Име (задължително)

    ян. 07. 2018

    Хотарена, платеният сайт на Николета Лозанова,пак се изсекна неподготвен.И,как им мина на ум дори, да правят сравнение между Венета и Николета???! Венета дипломиран журналист и не само, сама правеща репортажите си и интервютата, доказан журналист и водещ дълги години.Просто самото предаване се изчерпи,а шутовете му продуценти нищо ново не могат да измислят,освен да крадят чужди идеи от чужди продукции. Николета беше един клоун с разкрачка с триминутно участие.Една жена без всякакъв морал, ценз и етика и възпитание. Тя беше срами позор за гилдията и телевизията въобще.

    Reply to this comment

Добавете коментар