Валери Божинов за Биляна Дол: Тя е смисълът на живота ми! (Вижте как й се обясни в любов)

Валери Божинов за Биляна Дол: Тя е смисълът на живота ми! (Вижте как й се обясни в любов)
5 (100%) 1 vote

Валери Божинов и Биляна Дол дадоха първото си общо интервю

Валери Божинов и Биляна Дол за първи път говориха откровено за връзката си

Валери Божинов и Биляна Дол дадоха първото си общо интервю. И говориха откровено за връзката и чувствата помежду си.

Футболистът не крие, че след многото перипетии в личния си живот, той най-накрая се чувства по-улегнал и спокоен. И заслугата е изцяло на сръбкинята.

„Благодарение на Биляна успявам да намеря смисъла на живота и баланса в него“, откровен е нападателят. Който от години е в новините не благодарение на качествата си на терена, а заради любовните си истории с Алисия, Николета Лозанова и куп други моделки, плеймейтки и подобни.

Валери Божинов и Биляна ДолОткакто е с Дол обаче, нашенецът видимо се е кротнал. И не крие, че иска само да играе футбол и Биляна да е до него. А историята на връзката им е повече от любопитна. Двамата се срещнали в ресторант, където Валери бил с познат на брюнетката. Той веднага й поискал телефона, но тя го отрязала, тъй като имала приятел по онова време.

Валери все пак успял да се сдобие с номера й от общия им познат и в продължение на осем месеца не спрял да й пише смс-и.

Без изобщо да се срещат. Биляна не крие, че дори го мислела за досадник по едно време. В крайна сметка обаче нещата между нея и гаджето й не се получили и тя решила да даде шанс на Божинов и излязла с него. И от тогава двамата са неразделни, предават от Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар