Валентин Кулагин след Черешката: Скучни лицемери! (Вижте как изригна)

Валентин Кулагин след Черешката: Скучни лицемери! (Вижте как изригна)
5 (100%) 1 vote

Валентин Кулагин не скри възмущението си от вечерята на Алфредо Торес

Валентин Кулагин е бесен на кубинеца, нарече го „пришълец“

Валентин Кулагин побърза да направи обзор на първата вечер в „Черешката на тортата“, в която той е участник тази седмица.

Става въпрос за вечерта, в която домакин беше Алфредо Торес. И която се превърна в същински цирк, основно с участието на гримьора и новата Мис Плеймейт Нора Недкова. Която се напи до безобразие и взе да се държи още по-просташки, отколкото в трезво състояние.

И тя, и Кулагин не скриха неудоволствието си от храна, приготвена от Алфредо. Тъй като била проста, а Кулагин сподели, че от този тип манджи му се повръщало.

Валентин КулагинВ гневен пост във Фейсбук той заяви, че Алфредо цяла вечер ги държал на студ от минус два градуса. И чак накрая ги пуснал да влязат на топло. „Вие снимали ли сте 6 часа на – 2 градуса, до 3 през нощта? Имате ли идея как се чувства и реагира тялото ви?“, гневи се гримьорът.

„Люси и Актрисата мълчаха през цялото време на масата, за да плюят после в интервютата. Лицемерно и фалшиво поведение“, продължава да реди той.

„Няма да се съобразявам с камери или някакъв пришълец, който 20 години живее в България и отказва да научи нашия език, а ще ми обяснява, че качамака бил Кубински ДЕЛИКАТЕС. Ще се пръсна от смях.“, завършва тирадата си Кулагин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар