Бременната Мелания Тръмп ражда в Белия дом (Президентът не я пуска в Ню Йорк)

Гласувайте за статията

Бременната Мелания Тръмп ражда в Белия дом

Бременната Мелания Тръмп ще роди второто си дете във Вашингтон, а не в Ню Йорк. Без да коментира състоянието на съпругата си, президентът Доналд Тръмп даде да се разбере, че тя няма да остане в Тръмп Тауър още дълго.

„Противно на всички слухове, че жена ми ще живее отделно от мен, трябва да кажа, че това не е вярно. Тя и Барън в момента преживяват труден етап, тъй като се налага да пътуват постоянно, но след края на учебната му година ще се преместят във Вашингтон и в Белия дом.

В момента Мелания преживява огромен стрес с тези постоянни пътувания и нямаме търпение да се съберем. Бъдете спокойни, тя съвсем скоро ще бъде тук до мен“, заяви още Доналд Тръмп.

Той не направи никакъв коментар относно състоянието на съпругата си, но заяви, че тя ще работи заедно с дъщеря му Иванка по проблемите за правата на жените, както и за различни обществени каузи. Доналд Тръмп обаче направи нещо друго — защити я от нападките и обидите.

„Съпругата ми не заслужава това отношение. Тя дойде в тази страна и доказа колко е талантлива и способна. Тя стана успешен модел, разви изключително успешен собствен бизнес и е прекрасна майка и съпруга. Тя е невероятна личност“, допълни още Тръмп.

Той заяви, че е изключително засегнат от обидите, които понася Мелания. И също така отрече двамата да имат семейни проблеми.

Бременната Мелания Тръмп ще ражда в Белия дом

Бременната Мелания Тръмп ще ражда в Белия дом

Бременната Мелания Тръмп все още не се е ангажирала активно с дейностите в Белия дом. Първата дама засега страни от обществения живот и търпи сериозни критики по тази причина. И въпреки че първото семейство мълчи за истинската причина, тя става все по-видна за обществото. Така че неслучайно Иванка Тръмп играе водеща роля, поне докато Мелания роди. Нещо, което тя прави от самото начало.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар